fbpx

Vacature: manueel fysiotherapeut

Ben jij op zoek naar een fijne werksfeer en stimulerende werkomgeving binnen een groeiende praktijk met een jong, enthousiast team van fysiotherapeuten?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor onze vakgroep Manueel therapie. Ben jij ondernemend, enthousiast en in opleiding of afgestudeerd als manueel fysiotherapeute? Wie weet is deze vacature met mogelijkheden tot een vaste aanstelling dan iets voor jou!


Verantwoordelijkheden en taken
We zijn op zoek naar een collega die aandacht heeft voor de patiënt en het verhaal achter de klacht. Transparant werken en oog hebben voor ontwikkelingen in de zorg vinden wij erg belangrijk. We geloven erin om mensen te laten bewegen om fit en vitaal te leven door een gezonde levensstijl. Daarbij werken we vanuit de positieve gezondheidsbenadering en kijken we verder dan de fysieke klachten van mensen.

Je werkveld is breed. Je behandelt op diverse locaties van onze praktijk. Je werkt daarbij nauw samen met je andere collega manueel therapeuten en er is mogelijkheid tot overleg over diverse vraagstukken.

Kwalificaties en vaardigheden
Je bent klantgericht, leergierig, flexibel, een teamplayer, gestructureerd en ondernemend en bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je staat open voor innovaties en vernieuwingen.
Een pré is een aantekening Dry Needling.

Wat bieden wij:

  • Een afwisselende functie met ruimte voor verdere ontwikkeling van kennis, vaardigheden en ervaring in een gespecialiseerd team
  • Goede beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Werkomgeving waarin ruimte is voor initiatieven, mogelijkheden en ondersteuning om eigen ideeën in praktijk te brengen
  • Dagen/werktijden zijn in overleg
  • Mogelijkheid tot een vast dienstverband
  • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer
  • Informele werksfeer

Herken je je in bovenstaande omschrijving en ben jij degene die wij zoeken? Mail ons dan je sollicitatiebrief en cv naar secretariaat@fysiotherapienijmegen.nl

Deel deze pagina
Recent Posts

Start typing and press Enter to search

hooikoorts tape
Stel een vraag via WhatsApp