fbpx

behandelingen:

FYSIOTHERAPIE AAN HUIS

Wij komen bij ú thuis!

Er zijn vele redenen te bedenken waarom u niet naar de fysiotherapeut zou kunnen komen; bent u mindervalide, bent u net geopereerd of heeft u geen vervoer? Geen probleem! Wij komen naar u toe.

Wij regelen de benodigde verwijzing

Voor veel mensen biedt fysiotherapie aan huis een passende oplossing. Op deze manier wordt u gehoord en kan er samen met de fysiotherapeut een plan gemaakt worden om aan uw klachten te werken. Voor fysiotherapie aan huis is een verwijzing van de huisarts noodzakelijk. Deze krijgt u meestal wanneer u niet zelf in staat bent om naar de fysiotherapeut toe te gaan. Heeft u hier vragen over of lukt het niet om deze verwijzing te bemachtigen, dan helpen wij u hier graag bij.

U bepaalt wanneer

Voor het maken van een afspraak aan huis houden wij rekening met uw wensen. Wij gaan samen met u op zoek naar een geschikte datum en tijd. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken in de avonduren. Wij proberen de situatie zo in te richten dat wij u net zo effectief in de thuissituatie kunnen behandelen als dat wij dit zouden doen binnen onze praktijk. Verder zijn onze fysiotherapeuten berust met verschillende oefenmaterialen om tot het gewenste behandelresultaat te komen. Het voordeel van een behandeling aan huis is, naast dat u behandeld wordt binnen een vertrouwde omgeving, wij u ook zien functioneren binnen uw eigen huis. Dit biedt ons in veel gevallen meer inzicht.

Onze specialisten

De fysiotherapeuten van Fy-fit fysiotherapie Nijmegen werken samen in een hecht team. Onze patiënten staan centraal. Voortdurend wisselen wij onderling onze kennis en ervaringen uit, en regelmatig werken verschillende therapeuten samen om tot een optimaal behandelresultaat te komen.

Wat patiënten regelmatig vragen:

Waar zitten jullie?

Onze praktijk heeft verschillende locaties in Dukenburg, Brakkenstein, Overasselt en Wijchen. Klik hier voor een overzicht.

Kun je bekijken hoe ik verzekerd ben?

Wanneer wij uw patiëntgegevens invoeren kunnen wij direct zien hoe u verzekerd bent, de actuele status van uw aanvullende verzekering kunt u opvragen bij uw zorgverzekeraar. Wanneer u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie of reeds door uw vergoeding heen bent, kunt u na afloop van uw behandeling direct per pin betalen.

Welke behandeling past het beste bij mijn klacht?

Na een intake gesprek wordt samen met u een behandelplan opgesteld, waarbij besproken wordt wat uw fysiotherapeut de beste behandeling vindt voor uw klacht.

Hoe snel kan ik terecht voor een afspraak?

Over het algemeen kunt u binnen 2 werkdagen terecht voor een afspraak, wij hebben geen wachtlijst. Klik hier om een afspraak te maken.

Wat moet ik meenemen naar mijn afspraak?

Naar uw afspraak mag u uw legitimatie en een handdoek meenemen. Wanneer u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie of reeds door uw vergoeding heen bent, kunt u na afloop van uw behandeling direct met pin betalen.

Welke extra maatregelen hanteren we i.v.m. het Coronavirus?

Onze therapeuten volgen de voorschriften van het RIVM mbt het Coronavirus.
Om te zorgen voor een veilige omgeving vragen wij u uw afspraak te annuleren of om te zetten naar een telefonisch of Online Consult wanneer u last heeft van één van de onderstaande verschijnselen:
– neusverkoudheid
– hoesten, kuchen of niezen
– benauwdheid
– koorts (vanaf 38 graden)
– één van uw huisgenoten heeft koorts of benauwdheidsklachten
– er is de afgelopen 14 dagen bij u of uw huisgenoot COVID-19 vastgesteld

U kunt dit telefonisch doorgeven: 024-3447833 of via de mail: info@fysiotherapienijmegen.nl

In aanvulling op onze bestaande hygïene- en infectiepreventiemaatregelen hanteren wij extra maatregelen i.v.m. het Coronavirus. Zo zorgen wij ervoor dat uw bezoek aan onze praktijk zo veilig mogelijk is.

Wij vragen het volgende van u:
– Wij stellen het op prijs wanneer u  tijdens de behandeling een mondmasker draagt
– Kom op tijd maar niet ruim van te voren ( maximaal 5 minuten), dit om een volle wachtkamer te voorkomen
– 1,5 meter afstand te houden wanneer u in de praktijk bent
– Graag bij binnenkomst uw handen desinfecteren

Zou u zo vriendelijk willen zijn een eigen handdoek mee te nemen?

 

Deel deze pagina

Start typing and press Enter to search

Stel een vraag via WhatsApp