fbpx
 • SJOERD HENDRIKS
  SJOERD HENDRIKS Algemeen fysiotherapeut en sportfysiotherapeut

  Specialisaties: Specialist schouder, knie en enkel/voet, Sportrevalidatie, Echografie, Shockwave, Dry Needling, EPTE.

  Naast algemene fysiotherapie heeft Sjoerd de opleiding tot sportfysiotherapeut afgerond in 2006. Sjoerd heeft zich sinds 2008 steeds meer gespecialiseerd in de musculoskeletale echografie (echografie van het bewegingsapparaat zoals bijvoorbeeld spieren en gewrichten). Het leukste vindt hij om samen met de patiënt te kijken naar de mogelijkheden voor een zo gunstig mogelijk herstel. Hierbij maakt hij gebruik van verschillende behandelmethoden (o.a. Dry Needling, Shockwave, EPTE) in combinatie met functionele oefeningen zodat (sport)activiteiten verantwoord hervat kunnen worden.

  BIG: 19057973504

 • MARION BROUWER
  MARION BROUWER Algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut

  Specialisaties: McKenzie / Rugspecialist, Echografie, Dry Needling, COPD, revalidatie na Corona.

  Naast algemene fysiotherapie heeft Marion de opleiding tot manueel therapeute afgerond. Als specialist in de wervelkolom en gewrichten van armen en benen is het de uitdaging om samen met de patiënt tot een individueel en doelgericht behandelplan te komen. Daarnaast is ze gespecialiseerd in het behandelen van COPD en de revalidatie na Corona. De echo wordt ondersteunend gebruikt in het stellen van een fysiotherapeutische diagnose. Perfect pilates en dry needling ziet zij als goede aanvullende middelen tijdens het behandelen.

  BIG: 29057973604

 • RYAN WESSELS
  RYAN WESSELS Algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut i.o.

  Specialisaties: Shockwave, Dry Needling, sportrevalidatie, schouderklachten,

  Ryan is werkzaam als algemeen therapeut die zich gespecialiseerd heeft in schouderklachten. Momenteel volgt hij de Master Musculoskeletale Revalidatie waarin hij zich gaat ontwikkelen tot manueeltherapeut. Naast de reguliere behandelingen traint hij sporters tot zijn/haar gewenste niveau met onze mogelijkheden binnen MR4PT in Wijchen.

  BIG: 19921355304

 • AUKE HUININK
  AUKE HUININK Algemeen fysiotherapeut en geriatriefysiotherapeut

  Specialisaties: Aangesloten bij ParkinsonNet en Coach2Move therapeut.

  Auke is Geriatriefysiotherapeut MSc. en werkt met complexe problematiek bij de ouder wordende mens. Haar werkzaamheden vinden plaats in de praktijk: Weezenhof, Overasselt, woonzorgcentrum Boszicht (Brakkenstein) en vooral aan huis bij de patiënt. Voor complexe problematiek rondom de ouder wordende mens kunt u bij haar terecht.

  BIG: 19918097104

 • DAVE VAN PERLO
  DAVE VAN PERLO Algemeen fysiotherapeut

  Specialisaties: sportrevalidatie, Shockwave, Medical Taping, Dry Needling, Echografie

  Dave heeft veel ervaring en affiniteit met sport. Zijn interesse binnen de werkzaamheden als fysiotherapeut liggen dan ook voornamelijk in de sportrevalidatie en bij het behandelen van sportblessures. Dave vindt een goede band en een heldere communicatie met de patiënt erg belangrijk.

  BIG: 9924459904

 • ESTHER REIJMERINK
  ESTHER REIJMERINK Algemeen fysiotherapeut en Psychosomatisch fysiotherapeut

  Specialisaties: psychosomatische fysiotherapie

  Esther is master psychosomatisch fysiotherapeute. Zij is gespecialiseerd in het behandelen van spanningsklachten en chronische pijnklachten. Esther is tevens verbonden aan de pijnpoli in het Radboud UMC te Nijmegen.

  BIG: 49918584504

 • KOEN LENSEN
  KOEN LENSEN Algemeen fysiotherapeut

  Specialisaties: Echografie, COPD, Dry Needling, EPTE, Shockwave, revalidatie na Corona en leefstijlcoaching.

  Koen is algemeen fysiotherapeut met meerdere specialisaties. Hij vindt het erg leuk om in groepsverband oefengroepen of patiënten te begeleiden. Zowel in groepsverband als individueel vindt hij een goede band met de patiënt erg belangrijk.

  BIG: 69919020304

 • Mark Reijnen-Thoonsen
  Mark Reijnen-Thoonsen Algemeen fysiotherapeut, orthopedisch manueel therapeut, bewegingswetenschapper

  Specialisaties: Rugspecialist

  Mark is werkzaam als algemeen fysiotherapeut en orthopedisch manueeltherapeut. Zijn aandachtsgebieden zijn klachten aan de wervelkolom en de onderste extremiteiten.

  BIG: 39046156304

 • ANNE BRONSEMA
  ANNE BRONSEMA Algemeen fysiotherapeut en bewegingswetenschapper

  Specialisaties: Claudicatio intermittens, Corona revalidatie

  Anne is afgestudeerd als bewegingswetenschapper en fysiotherapeute en vindt de veelzijdigheid binnen de fysiotherapie erg leuk, dus zowel met ouderen als sporters. Ze past graag oefentherapie toe binnen de behandelingen en wisselt met collega’s graag kennis en kunde uit om tot een optimaal behandelresultaat te komen. Anne is lid van het Chronisch Zorgnet, onderdeel claudicatio intermittens.

  BIG: 59922880204

 • Claudia Graafmans
  Claudia Graafmans Algemeen fysiotherapeut en geriatriefysiotherapeut

  Specialisaties: revalidatie van ouderen, revalidatie na Corona, Medical Taping

  Claudia is werkzaam als algemeen fysiotherapeut en heeft in juni 2020 haar master geriatriefysiotherapie succesvol afgerond. Zij is gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en mensen die vanwege hun leeftijd te maken hebben met meervoudige en complexe gezondheidsproblemen. Haar werkzaamheden vinden plaats in de praktijk (locatie Lankforst en Meijhorst) en aan huis.

  BIG: 79920333804

 • Jos Derksen
  Jos Derksen Algemeen fysiotherapeut en haptotherapeut

  Specialisaties: Dry Needling, Shockwave, …

  In 1979 is Jos begonnen met een praktijk voor fysiotherapie. De jaren dat hij praktiseerde als fysiotherapeut, merkte hij bij aanraking van cliënten dat er meer gebeurde bij o.a het masseren van spieren dan alleen maar het ontspannen. Soms werden mensen blij, verdrietig of stil. De mens werd door de aanraking “bewogen”.

  BIG: 49033428504

 • Daisy Wennekers
  Daisy Wennekers Algemeen fysiotherapeut en Psychosomatisch fysiotherapeut i.o.

  Specialisaties: Dry Needling, Shockwave

  Daisy is werkzaam als algemeen fysiotherapeut en bezig met het afstudeerjaar van de opleiding tot Psychosomatisch fysiotherapeut. Naast de lichamelijke klacht kijkt zij graag naar de gehele persoon achter de klacht. Hierin is de band met de patiënt erg belangrijk. Ook heeft heeft zij werkervaring in de revalidatie en geriatrie. Haar werkzaamheden vinden plaats in de locaties Lankforst en Meijhorst.

  BIG: 99919981504

   

 • Luuk Smeekens
  Luuk Smeekens Algemeen fysiotherapeut en fysiotherapiewetenschapper i.o.

  Specialisaties: Dry Needling, Schockwave, Echografie, sportrevalidatie

  Luuk heeft passie voor het gebied van de musculoskeletale revalidatie. Voor hem is er niets mooiers dan het bijdragen aan het op gang krijgen van de natuurlijke herstelprocessen en de patiënt weer zelf in controle te laten zijn over zijn/haar klachten. De dankbaarheid van patiënten die hij daarvoor ontvangt is zijn grootste drijfveer.

  BIG: 39924444204

 • MEGGY KEEREWEER
  MEGGY KEEREWEER ALGEMEEN FYSIOTHERAPEUT EN ONCOLOGIE FYSIOTHERAPEUT I.O

  Specialisaties: Oncologische fysiotherapie, Nek- rugklachten, Claudicatio intermittens, bikefitting

  Meggy volgt de Master Oncologie Fysiotherapie, hierbij specialiseert zij zich in het behandelen van patiënten die te maken hebben (gehad) met kanker. Tevens heeft zij zich gespecialiseerd in de behandeling van nek- en rugklachten o.a. middels de McKenzie methode. Tijdens haar behandelingen past zij verschillende methodes toe om de patiënt zo goed mogelijk te behandelen. Hierbij gebruikt ze onder andere Shockwave therapie, Dry needling en Medical taping. Meggy is aangesloten bij het Chronisch zorgnetwerk. Daarnaast geeft zij Bikefittingen waarbij een optimale fietshouding wordt verkregen.

  BIG: 69919395704

 • Jordi Derks
  Jordi Derks Algemeen fysiotherapeut

  Specialisaties: Medical Taping, sportrevalidatie, Shockwave, Corona revalidatie

  Als algemeen therapeut ziet Jordi veel verschillende soorten klachten. Zijn interesses liggen vooral bij de sportrevalidatie en nek- en rugklachten. Met een passie voor sport vindt hij niets leuker dan sporters te begeleiden tot zijn/haar gewenste niveau. Daarbij acht Jordi een goede en heldere samenwerking tussen therapeut en patiënt essentieel voor het beste herstel. Ook heeft hij als specialisatie Shockwave therapie

   

  BIG:19929557604

 • Jarno Kleeven
  Jarno Kleeven Algemeen fysiotherapeut

  Jarno is afgestudeerd sportkundige en algemeen fysiotherapeut. Hij vindt het erg leuk om dit dan ook zoveel mogelijk met elkaar te combineren. Dit doet hij door zowel oefengroepen als individuele revalidatie te begeleiden. Jarno ontwikkelt graag een traject om ieder individu op een plezierige manier op het gewenste niveau te krijgen. Ook zet hij zich graag in om de fysieke gesteldheid binnen de plaatselijke sportverenigingen in kaart te brengen.  Ook heeft hij als specialisatie Shockwave therapie

  BIG:29929613404

 • Lennart Smets
  Lennart Smets Algemeen fysiotherapeut

  Lennart is een fysiotherapeut die fysiotherapie ziet als manier om iemand zelf inzichten te bieden in de gezondheid van degene en alle aspecten die daarbij horen. Iemand hierin zien groeien en uiteindelijk zonder hulp verder kunnen is het belangrijkste doel. Lennart werkt voornamelijk met ouderen op locatie Boszicht in Brakkenstein, maar vindt eigenlijk alle doelgroepen interessant.

  BIG: 49929612304

 • HEIDI STARING
  HEIDI STARING Praktijkmanager

  Als praktijkmanager vormt Heidi het aanspreekpunt en de vraagbaak van de praktijk. Een welkom gevoel en een goede teamspirit staan bij haar hoog in het vaandel. Zij vervult alle praktijkgerichte managementtaken, waardoor de fysiotherapeuten zich kunnen richten op hun vak en alle tijd en aandacht hebben voor onze patiënten.

 • Renée Jansen
  Renée Jansen Praktijkondersteuner Front- en Backoffice

  Als praktijkondersteuner Front- en Backoffice is Renée een aanspreekpunt voor onze patiënten. Renée vind het belangrijk dat mensen zich thuis voelen en houd van een open communicatie. Ze is graag onder de mensen en is op haar best in een team. De huiselijke maar professionele sfeer van Fy-fit past daarom uitstekend bij Renée.

 • Yvonne Zelvoort
  Yvonne Zelvoort Praktijkondersteuner Frontoffice

  Yvonne is als praktijkondersteuner graag onder de mensen en een echte teamplayer die het anderen graag naar de zin maakt. Met veel plezier ontvangt ze de patiënten en zorgt er graag voor dat iedereen zich thuis voelt in onze praktijk. De open, vriendelijke en professionele uitstraling van Fy-fit Fysiotherapie past erg goed bij Yvonne.

Deel deze pagina

Start typing and press Enter to search

Open chat
Stel een vraag via WhatsApp