fbpx
 • Koen Lensen
  Koen Lensen algemeen fysiotherapeut

  Specialisaties: echografie, COPD, dry needling, EPTE, shockwave, coronarevalidatie en leefstijlcoaching.

  Koen is algemeen fysiotherapeut met meerdere specialisaties. Hij vindt het erg leuk om in groepsverband oefengroepen of patiënten te begeleiden. Zowel in groepsverband als individueel vindt hij een goede band met de patiënt erg belangrijk.

  BIG: 69919020304

 • Ryan Wessels
  Ryan Wessels algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut i.o.

  Specialisaties: shockwave, dry needling, sportrevalidatie en schouderklachten

  Ryan is werkzaam als algemeen therapeut die zich gespecialiseerd heeft in schouderklachten. Momenteel volgt hij de master musculoskeletale revalidatie waarin hij zich gaat ontwikkelen tot manueeltherapeut. Naast de reguliere behandelingen traint hij sporters tot zijn/haar gewenste niveau met onze mogelijkheden binnen MR4PT in Wijchen.

  BIG: 19921355304

 • Auke Huinink
  Auke Huinink algemeen fysiotherapeut en geriatrie fysiotherapeut

  Specialisaties: ParkinsonNet en Coach2Move therapeut.

  Auke is geriatrie fysiotherapeut MSc. en werkt met complexe problematiek bij de ouder wordende mens. Haar werkzaamheden vinden plaats in de praktijk: Weezenhof, Overasselt, woonzorgcentrum Boszicht (Brakkenstein) en vooral aan huis bij de patiënt. Voor complexe problematiek rondom de ouder wordende mens kunt u bij haar terecht.

  BIG: 19918097104

 • Dave van Perlo
  Dave van Perlo algemeen fysiotherapeut

  Specialisaties: sportrevalidatie, shockwave, medical taping, dry needling, echografie

  Dave heeft veel ervaring en affiniteit met sport. Zijn interesse binnen de werkzaamheden als fysiotherapeut liggen dan ook voornamelijk in de sportrevalidatie en bij het behandelen van sportblessures. Dave vindt een goede band en een heldere communicatie met de patiënt erg belangrijk.

  BIG: 9924459904

 • Esther Reijmerink
  Esther Reijmerink algemeen fysiotherapeut en psychosomatisch fysiotherapeut

  Specialisaties: psychosomatische fysiotherapie

  Esther is master psychosomatisch fysiotherapeut. Zij is gespecialiseerd in het behandelen van spanningsklachten en chronische pijnklachten. Esther is tevens verbonden aan de pijnpoli in het Radboud UMC te Nijmegen.

  BIG: 49918584504

 • Mark Reijnen-Thoonsen
  Mark Reijnen-Thoonsen algemeen fysiotherapeut, orthopedisch manueel therapeut en bewegingswetenschapper

  Specialisaties: rugspecialist

  Mark is werkzaam als algemeen fysiotherapeut en orthopedisch manueeltherapeut. Zijn aandachtsgebieden zijn klachten aan de wervelkolom en de onderste extremiteiten.

  BIG: 39046156304

 • Chantal Graafmans
  Chantal Graafmans Specialist voeding en leefstijl

  Specialisaties: voeding en leefstijl

  Chantal heeft uitgebreide ervaring opgebouwd op het gebied van voeding en leefstijl, met een specifieke focus op overgewicht/obesitas, ondergewicht/ondervoeding, diabetes, hypercholesterolemie, hypertensie, COPD, ouderenzorg, darmproblematiek (zoals PDS, lactose-intolerantie, gluten-intolerantie), kindervoeding en sportvoeding. Daarnaast heeft ze diverse bijscholingen gevolgd, waaronder de post-HBO opleiding voeding en diabetes en emotie-eten.

  KP: 19105127989

 • Daphne van den Heiligenberg
  Daphne van den Heiligenberg algemeen fysiotherapeut en geriatrie fysiotherapeut i.o.

  Specialisaties: Shockwave en Medical Taping

  Daphne is algemeen fysiotherapeut en volgt momenteel de master geriatrische fysiotherapie. Hiermee gaat ze zich specialiseren in de ouder wordende mens en de zorg die daarbij komt kijken.
  In de fysiotherapie vindt Daphne het belangrijk dat iemand op zijn gemak is bij de therapeut en dat er altijd ruimte is voor open communicatie. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat de patiënt centraal staat en dat er wordt behandeld vanuit wederzijds respect en vertrouwen tussen therapeut en patiënt.

  BIG: 19931533004

 • Beate Schellekens
  Beate Schellekens algemeen fysiotherapeut, manueel therapeut, specialisatie psychosomatiek

  Specialisaties: burnout, fibromyalgie, long covid, reuma en vermoeidheidsklachten

  Met 18 jaar ervaring als fysio- en manueeltherapeut weet Beate dat elk aanhoudend symptoom een achtergrondverhaal heeft. Ze werkt samen met patiënten om te ontdekken wat hun langdurige pijn of vermoeidheid veroorzaakt en wat er nodig is om vooruitgang te boeken. Ze is gespecialiseerd in het behandelen van klachten zoals burnout, fibromyalgie, long covid, reuma, artrose en symptomen zonder duidelijke lichamelijke oorzaak. Beate verwelkomt je graag in haar behandelkamer bij Fy-fit!

  BIG: 79064316904

 • Claudia Graafmans
  Claudia Graafmans algemeen fysiotherapeut, geriatrie fysiotherapeut

  Specialisaties: revalidatie van ouderen, coronarevalidatie, medical taping

  Claudia is werkzaam als algemeen fysiotherapeut en heeft in juni 2020 haar master geriatriefysiotherapie succesvol afgerond. Zij is gespecialiseerd in de zorg voor kwetsbare ouderen en mensen die vanwege hun leeftijd te maken hebben met meervoudige en complexe gezondheidsproblemen. Haar werkzaamheden vinden plaats in de praktijk (locatie Lankforst en Meijhorst) en aan huis.

  BIG: 79920333804

 • Mirthe van den Moosdijk
  Mirthe van den Moosdijk algemeen fysiotherapeut, leefstijl coach en gewichtsconsulent

  Mirthe is sinds februari 2022 afgestuurd als algemeen fysiotherapeut. Tijdens de opleiding heeft zij een minor over sportvoeding gevolgd. Zij vindt het leuk om meerdere gezondheidsaspecten van een patiënt te bekijken en niet alleen toe te spitsen op het bewegingsapparaat. Binnen het vak fysiotherapie liggen haar interesses in sportgerelateerde klachten. Zij vindt het leuk om doelgericht met de patiënt te werk te gaan.

  BIG: 89930625004

 • Jolijn van Venrooij
  Jolijn van Venrooij algemeen fysiotherapeut en geriatrie fysiotherapeut i.o.

  Specialisaties: neurorevalidatie

  Jolijn volgt momenteel de master geriatrie fysiotherapie waarmee ze zich specialiseert in de zorg voor ouderen met complexe gezondheidsproblemen. Ze vindt een open communicatie belangrijk. Ze streeft naar toename of behoud van zelfstandigheid en stelt daarvoor samen met de cliënt/met u doelen op. Daarnaast werkt ze graag samen met andere disciplines om zo het beste uit de behandeling te halen.

  BIG: 29924409404

 • Manon van Wezel
  Manon van Wezel algemeen fysiotherapeut en geriatriefysiotherapeut

  Specialisaties:ouderen en neurorevalidatie

  Manon heeft in augustus 2021 haar master geriatriefysiotherapie succesvol afgerond. Daarmee is ze gespecialiseerd in complexe patiëntzorg aan ouderen. Ze denkt graag in mogelijkheden van de ouder wordende mens en kijkt verder dan het probleem zelf. Haar werkzaamheden vinden plaats op de praktijk (locatie Weezenhof) en aan huis.

  BIG: 39919859704

 • Anouk Peters
  Anouk Peters Beweeg- en fitheidscoach

  Specialisaties: pilates, leefstijl coaching

  Anouk is een sportief en gepassioneerd persoon die van bewegen houd. Ze is altijd opzoek naar nieuwe manieren om haar lichaam uit te dagen en te verbeteren. Naast sporten heeft Anouk een grote interesse in voeding en gezondheid. Ze gelooft dat voeding een belangrijke rol speelt bij het bereiken van een gezonde leefstijl en prestaties in de sport. Ze is toegewijd aan het helpen van anderen bij het bewegen en het aanmoedigen van een gezonde leefstijl.

 • Anne Bronsema
  Anne Bronsema algemeen fysiotherapeut en bewegingswetenschapper

  Specialisaties: claudicatio intermittens, coronarevalidatie, neurorevalidatie en bikefitting

  Anne is afgestudeerd als bewegingswetenschapper en fysiotherapeut en vindt de veelzijdigheid binnen de fysiotherapie erg leuk, dus zowel met ouderen als sporters. Ze past graag oefentherapie toe binnen de behandelingen en wisselt met collega’s graag kennis en kunde uit om tot een optimaal behandelresultaat te komen. Anne is lid van het Chronisch Zorgnet, onderdeel claudicatio intermittens.

  BIG: 59922880204

 • Harm Kersten
  Harm Kersten algemeen fysiotherapeut

  Specialisaties: Medical taping , slaapcoach i.o., MSc. Innovatie in Beweegzorg i.o.

  In 2022 is Harm afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en in 2023 is hij gestart met de Master opleiding Fysiotherapie en Innovatie in de Beweegzorg. Hiermee hoopt hij de Beweegzorg in de regio telkens een klein beetje beter te maken. Harm krijgt er energie van om samen met de client het gezondheidsvraagstuk goed in kaart te brengen om vervolgens interventies uit te voeren ter bevordering van een gezonder leven. Binnen de praktijk specialiseert Harm zich in toenemende mate in stress/spanningsgerelateerde klachten.

  BIG: 99930520004

 • Glenn Hellegers
  Glenn Hellegers algemeen fysiotherapeut, medical trainer en bewegingsagoog

  Specialisaties: personal training, medical training, sportvoeding en medical taping.

  Glenn is sinds juni 2023 afgestudeerd Fysiotherapeut gespecialiseerd in actieve revalidatie, sportgerichte behandelingen en leefstijl coaching. Met zijn ervaring in personal training, Medical Taping en leefstijl coaching kijkt hij graag verder dan alleen de klacht. Glenn gelooft in de kracht van beweging en een gezonde levensstijl voor het herstelproces en helpt je bij het bereiken van (sportieve) doelen en terugkeer naar favoriete activiteiten. Persoonlijke aandacht en samenspraak staan hierin altijd centraal.

   

  BIG: 69933448104

 • Jorik Hof
  Jorik Hof algemeen fysiotherapeut

  Specialisaties: psychosomatische fysiotherapie

  Jorik is in 2022 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut. Hij vindt het belangrijk dat in de behandeling de patiënt centraal staat en wil daarom graag samen met de patiënt kijken welke behandelmethode het beste past. Jorik is een veelzijdige fysiotherapeut die zich graag breed oriënteert. Hij houdt van sportieve uitdagingen en wil graag iets kunnen betekenen voor onze patiënten.

  BIG: 49931288304

 • Jordi Derks
  Jordi Derks algemeen fysiotherapeut

  Specialisaties: echografie,  shockwave therapie en dry needling

  Jordi is algemeen fysiotherapeut met een passie voor sport. Door zijn eigen ervaring en affiniteit op dit gebied is hij in de praktijk graag bezig met sportrevalidatie en -blessures. Samen met de patiënt tot het gewenste resultaat komen is wat hem drijft en energie geeft. Jordi is voorstander van actief herstel, maar waar nodig maakt hij graag gebruik van aanvullingen als Dry Needling en Medical Taping.

  BIG:19929557604

 • Bram Heldens
  Bram Heldens algemeen fysiotherapeut, musculoskeletaal therapeut i.o.

  Specialisaties: knieklachten, coronarevalidatie.

  Bram is sinds 2019 werkzaam als fysiotherapeut en is in 2022 begonnen met de master musculoskeletale revalidatie. Hierdoor is hij breed musculoskeletaal georienteerd met een bijzondere interesse voor knieklachten. Daarnaast is hij longfysiotherapeut.

  Samen het te volgen beleid bepalen en wederzijds vertrouwen vindt hij belangrijk in de behandeling.

  BIG: 39925465904

 • Heidi Staring
  Heidi Staring praktijkmanager

  Als praktijkmanager vormt Heidi het aanspreekpunt en de vraagbaak van de praktijk. Een welkom gevoel en een goede teamspirit staan bij haar hoog in het vaandel. Zij vervult alle praktijkgerichte managementtaken, waardoor de fysiotherapeuten zich kunnen richten op hun vak en alle tijd en aandacht hebben voor onze patiënten.

 • Renée Jansen
  Renée Jansen praktijkondersteuner front- en backoffice

  Als praktijkondersteuner front- en backoffice is Renée een aanspreekpunt voor onze patiënten. Renée vind het belangrijk dat mensen zich thuis voelen en houdt van een open communicatie. Ze is graag onder de mensen en is op haar best in een team. De huiselijke, maar professionele sfeer van Fy-fit past daarom uitstekend bij Renée.

 • Jamilla Smit
  Jamilla Smit praktijkondersteuner frontoffice

  Jamilla is de ondersteuner voor de frontoffice bij Fy-fit, waar ze met veel plezier werkt in een gezellige en aangename omgeving. Ze geniet ervan om een gesprek met je aan te gaan en biedt hulp waar dat nodig is. Dus als je iemand zoekt die je kan assisteren bij diverse praktische zaken, dan is Jamilla degene die je graag helpt!

 • Yvonne Zelvoort
  Yvonne Zelvoort praktijkondersteuner frontoffice

  Yvonne is als praktijkondersteuner graag onder de mensen en een echte teamplayer die het anderen graag naar de zin maakt. Met veel plezier ontvangt ze de patiënten en zorgt er graag voor dat iedereen zich thuis voelt in onze praktijk. De open, vriendelijke en professionele uitstraling van Fy-fit fysiotherapie past erg goed bij Yvonne.

 • SKYE MCSORLAND
  SKYE MCSORLAND praktijkondersteuner frontoffice

  Skye werkt als oproepkracht en biedt waardevolle ondersteuning aan het front office team. Ze is momenteel student rechten aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en is bijzonder toegewijd aan haar studie. Buiten haar studie- en werktijd is Skye een echte sportfanaat. Ze is dol op paardrijden, houdt van dansen en houdt ze zichzelf fit en gezond met regelmatige fitnesssessies. Skye weet hoe ze studie, werk en plezier moet combineren. Ze is een harde werker en een echte aanwinst voor ons team.

 • Marion Brouwer
  Marion Brouwer Algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut

  Specialisaties: McKenzie/rugspecialist, echografie, dry needling, COPD, coronarevalidatie.

  Naast algemene fysiotherapie heeft Marion de opleiding tot manueel therapeut afgerond. Als specialist in de wervelkolom en gewrichten van armen en benen is het de uitdaging om samen met de patiënt tot een individueel en doelgericht behandelplan te komen. Daarnaast is ze gespecialiseerd in het behandelen van COPD en de revalidatie na Corona. De echo wordt ondersteunend gebruikt in het stellen van een fysiotherapeutische diagnose. Perfect pilates en dry needling ziet zij als goede aanvullende middelen tijdens het behandelen.

  BIG: 29057973604

 • Sjoerd Hendriks
  Sjoerd Hendriks algemeen fysiotherapeut en sport fysiotherapeut

  Specialisaties: sportrevalidatie, echografie, shockwave, dry needling, EPTE.

  Naast algemene fysiotherapie heeft Sjoerd de opleiding tot sport fysiotherapeut afgerond en heeft zich sindsdien gespecialiseerd in de musculoskeletale echografie (echografie van het bewegingsapparaat zoals bijvoorbeeld spieren en gewrichten). Het leukste vindt hij om samen met de patiënt te kijken naar de mogelijkheden voor een zo gunstig mogelijk herstel.

  BIG: 19057973504

Deel deze pagina

Start typing and press Enter to search

Stel een vraag via WhatsApp