fbpx

samenwerkingspartners

Voor Fy-fit fysiotherapie Nijmegen is het erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige zorg aan te bieden. De toenemende complexiteit van de zorgvraag vraagt om een goede afstemming van de ketenzorg, waarbij korte lijnen tussen verschillende zorgaanbieders onderhouden worden. Om hieraan te kunnen voldoen is samenwerking en een goede communicatie essentieel. Fysiotherapie Fy-fit werkt daarom samen met meerdere andere disciplines en zorgaanbieders. Daarnaast is de praktijk betrokken bij diverse sportverenigingen in de regio Nijmegen E.O. Een overzicht van onze samenwerkingspartners:

Sportverenigingen

Fy-fit fysiotherapie Nijmegen is nauw betrokken bij diverse sportverenigingen op verschillende niveaus in de regio Nijmegen E.O. Hierbij probeert de praktijk lokale sportclubs te voorzien van passende informatie, het bieden van hulp bij blessurebehandelingen en de revalidatie en het geven van preventieve adviezen ter voorkoming van blessures. Ons doel is daarbij mede om bij te dragen aan het vergroten en verspreiden van kennis, ook buiten de eigen praktijk.

VV Overasseltse boys

Verzorging van een gratis sportspreekuur. Iedere maandag van 19:15 tot 20:00 kunnen alle (jeugd) leden hier terecht voor gratis screening en advies.

VV Trekvogels

Verzorging van een gratis sportspreekuur. Iedere dinsdag van 18:30 tot 19:15 kunnen alle (jeugd) leden hier terecht voor gratis screening en advies.

SV Blauw-wit

Verzorging van een gratis sportspreekuur. Iedere dinsdag van 17:30 tot 18:30 kunnen alle (jeugd) leden hier terecht voor gratis screening en advies.

Quick 1888

Verzorging van een gratis sportspreekuur. Iedere donderdag van 18:00 tot 19:00 kunnen alle (jeugd) leden hier terecht voor gratis screening en advies.

TV Cerberus

 Triathlonvereniging

Andere zorgdisciplines

Aanvullend netwerk

Fy-fit fysiotherapie Nijmegen heeft daarnaast in de loop der jaren een heel netwerk om zich heen gebouwd, bestaande uit huisartsen, sportartsen, maar ook specialisten (kliniek Via Sana). Door korte lijnen te onderhouden met ons netwerk is fysiotherapie Fy-fit sneller en efficiënter in staat om patiënten direct door te kunnen verwijzen indien nodig of om inhoudelijk contact te hebben (over de afstemming van een behandeltraject) met een van onze partners binnen de keten.

Wat patiënten regelmatig vragen:

Waar zitten jullie?

Onze praktijk heeft verschillende locaties in Dukenburg, Brakkenstein, Overasselt en Wijchen. Klik hier voor een overzicht.

Kun je bekijken hoe ik verzekerd ben?

Wanneer wij uw patiëntgegevens invoeren kunnen wij direct zien hoe u verzekerd bent, de actuele status van uw aanvullende verzekering kunt u opvragen bij uw zorgverzekeraar. Wanneer u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie of reeds door uw vergoeding heen bent, kunt u na afloop van uw behandeling direct per pin betalen.

Welke behandeling past het beste bij mijn klacht?

Na een intake gesprek wordt samen met u een behandelplan opgesteld, waarbij besproken wordt wat uw fysiotherapeut de beste behandeling vindt voor uw klacht.

Hoe snel kan ik terecht voor een afspraak?

Over het algemeen kunt u binnen 2 werkdagen terecht voor een afspraak, wij hebben geen wachtlijst. Klik hier om een afspraak te maken.

Wat moet ik meenemen naar mijn afspraak?

Naar uw afspraak mag u uw legitimatie en een handdoek meenemen. Wanneer u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie of reeds door uw vergoeding heen bent, kunt u na afloop van uw behandeling direct met pin betalen.

Welke extra maatregelen hanteren we i.v.m. het Coronavirus?

Onze therapeuten volgen de voorschriften van het RIVM mbt het Coronavirus.
Om te zorgen voor een veilige omgeving vragen wij u uw afspraak te annuleren of om te zetten naar een telefonisch of Online Consult wanneer u last heeft van één van de onderstaande verschijnselen:
– neusverkoudheid
– hoesten, kuchen of niezen
– benauwdheid
– koorts (vanaf 38 graden)
– één van uw huisgenoten heeft koorts of benauwdheidsklachten
– er is de afgelopen 14 dagen bij u of uw huisgenoot COVID-19 vastgesteld

U kunt dit telefonisch doorgeven: 024-3447833 of via de mail: info@fysiotherapienijmegen.nl

In aanvulling op onze bestaande hygïene- en infectiepreventiemaatregelen hanteren wij extra maatregelen i.v.m. het Coronavirus. Zo zorgen wij ervoor dat uw bezoek aan onze praktijk zo veilig mogelijk is.

Wij vragen het volgende van u:
– Wij stellen het op prijs wanneer u  tijdens de behandeling een mondmasker draagt
– Kom op tijd maar niet ruim van te voren ( maximaal 5 minuten), dit om een volle wachtkamer te voorkomen
– 1,5 meter afstand te houden wanneer u in de praktijk bent
– Graag bij binnenkomst uw handen desinfecteren

Zou u zo vriendelijk willen zijn een eigen handdoek mee te nemen?

 

Deel deze pagina

Start typing and press Enter to search

Stel een vraag via WhatsApp