fbpx

GRATIS ONLINE KNIEPIJN TEST

Hallo mijn naam is Sjoerd Hendriks.

Ik ben één van de fysiotherapeuten van Fy-fit Fysiotherapie Nijmegen. Mensen die knieklachten hebben vragen zich vaak twee dingen af:

Wat is de oorzaak?
Hoe kom ik van mijn klachten af?

Door het invullen van onderstaande test kunnen wij u wellicht helpen. Wanneer u de onderstaande vragen beantwoordt zal ik (of een van mijn collega’s) zo spoedig mogelijk uw antwoorden bestuderen. Op basis van deze antwoorden, sturen wij u een GRATIS advies per e-mail.

Fysiotherapie Nijmegen

Kniepijn Test

  • 0 = Geen pijn 10 = Verschrikkelijke pijn
  • We sturen u de uitslag zo spoedig mogelijk per e-mail toe.
  • (Voor eventueel aanvullende vragen)
Deel deze pagina

Start typing and press Enter to search

Open chat
Stel een vraag via WhatsApp