fbpx

Fy-fit Leef Fit programma

Professionele hulp bij leefstijl verbetering

Het Fy-fit Leef Fit programma

Het Fy-fit Leef Fit programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om een gezonde lifestyle te realiseren. Jouw coach helpt je op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

Voedingsadvies

Het Fy-fit Leef Fit programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van je lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van je werk én het aantal uren dat je sport. Daarnaast houdt het programma rekening met voorkeuren, eetpatronen en allergieën of intoleranties. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies van het Fy-fit Leef Fit programma is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Het Fy-fit Leef Fit programma is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Het Fy-fit Leef Fit voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van het Fy-fit Leef Fit programma: Gezond bewegen en Relax.

Ben jij klaar voor een gezonde lifestyle?

Het Fy-fit Leef Fit programma zorgt dat je heel bewust gaat werken aan de balans tussen inspanning en ontspanning. Wil je fit zijn én blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Daarom ga je tijd maken om te relaxen en werken aan je mentale gezondheid. Je gaat tijd voor ontspanning inbouwen in jouw leven en regelmatig heel bewust kiezen voor een moment voor jezelf.

Gezond leven, een fit lichaam creëren, een gezond gewicht bereiken, het is binnen handbereik met het Fy-fit Leef Fit programma!

Onderschat de kracht van jouw denkwijze niet: geloof dat jij jouw doel gaat bereiken en je zult slagen. Daarom staat positief denken tijdens het Fy-fit Leef Fit programma centraal. Positief in het leven staan, meer genieten en lekkerder in je vel zitten. Het maakt je optimistisch en sterk, je ziet de mogelijkheden en je grijpt elke kans aan om jouw doel te verwezenlijken.

Het Fy-fit Leef Fit-relaxadvies in combinatie met voedings- en beweegadvies, ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over ontspanning, positief denken en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe relaxpatroon en de andere twee pijlers van het Fy-fit Leef Fit programma: Voedingsadvies en Gezond bewegen.

VOEDINGSADVIES

VOEDINGSADVIES

Het Fy-fit Leef Fit-voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van het Fy-fit Leef Fit programma: Gezond bewegen en Relax.

GEZOND BEWEGEN

GEZOND BEWEGEN

Het Fy-fit Leef Fit-beweegadvies ondersteunt verantwoord afvallen tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over gezond bewegen en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe beweegpatroon en de andere twee pijlers van het Fy-fit Leef Fit programma: Voedingsadvies en Relax.

BALANSDAG

BALANSDAG

Het Fy-fit Leef Fit-relaxadvies in combinatie met voedings- en beweegadvies, ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over ontspanning, positief denken en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe relaxpatroon en de andere twee pijlers van het Fy-fit Leef Fit programma: Voedingsadvies en Gezond bewegen.

ADVIES NODIG?

Meer informatie over ons Fy-fit Leef Fit programma?

Vul je gegevens in op deze pagina en we nemen contact met je op.

Direct contact opnemen kan natuurlijk ook:
telefoon: 024-3447833
e-mail: info@leeffit.nl
WhatsApp: 06 27165747

Naam
Deel deze pagina

Start typing and press Enter to search

Stel een vraag via WhatsApp