fbpx

Vacature: geriatrie fysiotherapeut

Ben jij op zoek naar een fijne werksfeer en stimulerende werkomgeving binnen een groeiende praktijk met een jong, enthousiast team van fysiotherapeuten?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor ons geriatrieteam. Ben jij die ondernemende en enthousiaste fysiotherapeut, met affiniteit en interesse in de zorg voor ouderen? Ben je in opleiding of afgestudeerd als geriatriefysiotherapeut? Wie weet is deze vacature met mogelijkheden tot een vaste aanstelling dan iets voor jou!

Verantwoordelijkheden en taken

Jij draagt binnen ons team bij aan de zorg voor ouderen die zelfstandig thuis wonen, of in een verzorgingshuis/verpleeghuis wonen. Je communicatieve vaardigheden zijn goed en je houdt van korte lijnen in contact met andere zorgdisciplines zoals:huisartsen, thuiszorgmedewerkers en paramedische collega’s.

Jij gelooft in fit en vitaal ouder worden en ondersteunt onze patiënten om bijvoorbeeld veilig langer thuis te kunnen wonen

Samen met onze collega’s ga jij voor persoonlijke en klantgerichte zorg door te kijken naar de onderliggende problematiek om de zorg voor ouderen daarin te optimaliseren.

Je werkveld is breed. Je behandelt op diverse locaties van onze praktijk en ook aan huis.Je werkt daarbij nauw samen met je andere collega geriatriefysiotherapeuten en hebt regelmatig overleg over diverse vraagstukken.

Kwalificaties en vaardigheden

Je bent klantgericht, leergierig, flexibel, een teamplayer, gestructureerd en ondernemend en bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
Een pré is registratie als ParkinsonNet-therapeut.

Wat bieden wij:

● Een afwisselende functie met ruimte voor verdere ontwikkeling van kennis, vaardigheden en ervaring in een gespecialiseerd team

●  Goede beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden

●  Werkomgeving waarin ruimte is voor initiatieven, mogelijkheden en

eigen ideeën in praktijk te brengen

●  Dagen/werktijden zijn in overleg

●  Mogelijkheid tot een vast dienstverband

●  Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer

●  Informele werksfeer

Herken je je in bovenstaande omschrijving en ben jij degene die wij zoeken? Vul het onderstaande formulier in of mail ons je sollicitatiebrief en cv naar secretariaat@fysiotherapienijmegen.nl

Gewoon even je gegevens achterlaten, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Stap 1 van 3

Je persoonlijke informatie

Je naam
Je e-mailadres
Adres
Wanneer kunnen we je het beste telefonisch bereiken?
Deel deze pagina
Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Psychosomatische fysiotherapie
Stel een vraag via WhatsApp