fbpx

Diëtist Chantal Graafmans is de nieuwste aanwinst bij Fy-fit

Een nieuwe aanwinst!

We verwelkomen een nieuwe aanwinst in het Fy-fit team: Chantal Graafmans. We zijn erg verheugd om aan te kondigen dat we ons team uit gaan breiden met een nieuwe discipline. Chantal zal namelijk deel uit gaan maken van ons team als diëtist. Graag laten we je nader kennis maken met haar.

Kennismaking

Sinds 2019 werkt ze als diëtist en haar passie ligt in het motiveren en coachen van mensen om gezonde voedingskeuzes te maken. Haar doel is om mensen zich fitter, sterker, gezonder en weerbaarder te laten voelen. Als diëtist is ze gespecialiseerd in het analyseren van het eet- en leefpatroon van cliënten en begeleid ze hen naar een gezondere leefstijl.

Ze heeft uitgebreide ervaring opgebouwd op het gebied van voeding en leefstijl, met een specifieke focus op overgewicht/obesitas, ondergewicht/ondervoeding, diabetes, hypercholesterolemie, hypertensie, COPD, ouderenzorg, darmproblematiek (zoals PDS, lactose-intolerantie, gluten-intolerantie), kindervoeding en sportvoeding. Daarnaast heeft ze diverse bijscholingen gevolgd, waaronder de post-HBO opleiding voeding en diabetes en emotie-eten.

Buiten haar werk is Chantal graag actief in de buitenlucht. Zo heeft ze afgelopen zomer nog de 4-daagse gelopen. Daarnaast geniet ze van terrasjes en gaat ze graag met vrienden naar festivals.

Wat doet de diëtist?

Chantal staat klaar om je te begeleiden op weg naar een gezondere leefstijl. Ze kan ondersteuning bieden bij onder andere:

  • Het maken van gezonde voedingskeuzesafvallen
  • Het bereiken van specifieke voedingsdoelen
  • Het geven van persoonlijke voedingsadviezen
  • Gewichtsbeheer
  • Voedselallergieën/-intoleranties
  • Diverse medische aandoeningen zoals diabetes of hoge bloeddruk

Toegankelijkheid

Onze diëtetiekdiensten zijn toegankelijk voor zowel kinderen als volwassenen, zonder verwijzing van een huisarts

Vergoeding

De basisverzekering dekt tot 3 uur dieetadvisering, waarbij de kosten worden verrekend met het eigen risico. Voor kinderen tot 18 jaar geldt dat ze geen verplicht eigen risico hebben. Bovendien bieden de meeste zorgverzekeraars extra uren voor dieetadvisering in hun aanvullende pakketten, die niet onder het eigen risico vallen en meestal rechtstreeks bij je zorgverzekeraar worden gedeclareerd. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars, waardoor de kans groot is dat je behandeling vergoed wordt. Voor specifieke vergoedingsinformatie raden we aan contact op te nemen met je zorgverzekeraar

Samenwerking

Chantal werkt nauw samen met andere gezondheidsprofessionals in de regio, zoals huisartsen en fysiotherapeuten, en is betrokken bij de Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) en het Leef Fit leefstijlprogramma. Deze samenwerkingen stellen haar in staat snel in te spelen op jouw behoeften, met als uiteindelijk doel jou de best mogelijke zorg te bieden op weg naar een optimale gezondheid!

Afspraak inplannen

Wil je graag meer informatie of een afspraak maken met onze diëtist? Dat kan via ons contactformulier op de website, door ons te bellen op telefoonnummer: 024-3447833 (WhatsApp: 0627165747) of berichtje te sturen via de mail info@fysiotherapienijmegen.nl

Deel deze pagina
Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Psychosomatische fysiotherapie
Stel een vraag via WhatsApp