fbpx

Vacature: psychosomatisch fysiotherapeut

Ben jij op zoek naar een fijne werksfeer en stimulerende werkomgeving binnen een groeiende praktijk met een jong, enthousiast team van fysiotherapeuten?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor ons team van psychosomatisch fysiotherapeuten. Ben jij die ondernemende en enthousiaste fysiotherapeut, met passie voor de psychosomatiek? Ben je in opleiding of afgestudeerd als psychosomatisch fysiotherapeut? Wie weet is deze vacature met mogelijkheden tot een vaste aanstelling dan iets voor jou!


Verantwoordelijkheden en taken
Fysiotherapie NijmegenJe richt je, naast de lichamelijke klachten, specifiek op psychofysiologische en gedragsmatige kenmerken van problemen in het bewegend functioneren van de patiënt. Je houdt daarbij rekening met de persoonlijke en omgevingsfactoren van de patiënt. Je hebt sterke interesse in revalidatie en coaching bij chronische pijnklachten en wilt graag meer betekenen voor je patiënt, door hen op een mensgerichte en persoonlijke wijze te onderzoeken, adviseren, behandelen en te begeleiden. Daarnaast onderhoud je korte lijnen met andere zorgdisciplines zoals: huisartsen, specialisten en paramedische collega’s, zoals de ergo- en oefentherapeut.

Samen met onze collega’s ga jij voor persoonlijke en klantgerichte zorg door te kijken naar de onderliggende problematiek om de zorg voor deze patiënten daarin te optimaliseren.
Je werkveld is breed. Je behandelt op diverse locaties van onze praktijk en eventueel ook aan huis. Je werkt daarbij nauw samen met je andere collega psychosomatisch fysiotherapeuten en hebt regelmatig overleg over diverse vraagstukken.

Kwalificaties en vaardigheden
Je vindt het interessant hoe gedrag en psyche invloed hebben op pijn. Je bent empatisch, hebt oog voor de mens, kunt goed motiveren, inspireren en bent leergierig, flexibel, een teamplayer, en bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij:

  • Een afwisselende functie met ruimte voor verdere ontwikkeling van kennis, vaardigheden en ervaring in een gespecialiseerd team
  • Goede beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Werkomgeving waarin ruimte is voor initiatieven, mogelijkheden en ondersteuning om eigen ideeën in praktijk te brengen
  • Dagen/werktijden zijn in overleg
  • Minimaal 24u, mogelijkheid tot fulltime functie, vast dienstverband
  • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer
  • Informele werksfeer

Herken je je in bovenstaande omschrijving en ben jij degene die wij zoeken? Vul dan het onderstaande formulier in of mail  je sollicitatiebrief en cv naar secretariaat@fysiotherapienijmegen.nl

 

Gewoon even je gegevens achterlaten, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Stap 1 van 3

Je persoonlijke informatie

Je naam
Je e-mailadres
Adres
Wanneer kunnen we je het beste telefonisch bereiken?
Deel deze pagina
Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Stel een vraag via WhatsApp