fbpx

Even voorstellen: onze nieuwe collega’s!

Sinds kort hebben we weer twee nieuwe collega’s: Mirthe van Moosdijk en Jolijn van Venrooij. Zij stellen zich graag aan je voor en vertellen over hun eerste ervaringen bij Fy-fit!

Achtergrond en ervaring
Hoi allemaal!

Wij zijn Mirthe en Jolijn, de nieuwste medewerkers van Fy-fit. Mirthe is februari dit jaar afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds 1 maart als algemeen fysiotherapeut aan het werk bij Fy-fit. Jolijn heeft 3,5 jaar in een praktijk in Brabant gewerkt en werkt sinds 1 april als geriatriefysiotherapeut in opleiding bij Fy-fit. Mirthe ziet veel diverse klachten; in de behandelkamer of oefenzaal. Jolijn ziet vooral oudere patiënten op de praktijk of aan huis.

Eerste indruk
Ons leek het leuk om ons voor te stellen door een beeld te schetsen vanuit het team en hoe wij onze eerste weken ervaren hebben.

De eerste indruk was goed, we werden meteen uitgenodigd voor het personeelsuitje. Een leuke kennismaking met het team. Het ijs werd gebroken tijdens een spannend ritje op de kartbaan. Hier hebben we ons natuurlijk ingehouden, we wilden niet iedereen afschrikken door ze meteen in te maken 😉. De avond werd afgesloten met enkele drankjes in de stad. We kunnen zeggen dat we met open armen ontvangen zijn. Dit maakte de eerste werkweken gemakkelijker! De eerste weken zijn we goed begeleid en ondertussen hebben we steeds meer onze eigen werkzaamheden.

We zijn enthousiast over onze gezellige collega’s en uiteraard over de patiënten; we gaan met plezier naar ons werk.

Hopelijk hebben jullie zo een beter beeld van ons. Tot ziens in de praktijk!

Afspraak inplannen
Een afspraak inplannen kan door ons te bellen op telefoonnummer: 024-3447833, of via ons emailadres: info@fysiotherapienijmegen.nl

Deel deze pagina
Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Stel een vraag via WhatsApp