fbpx

Fy-fit fysiotherapie en SV Orion slaan handen ineen voor Geïntegreerde Fysiotherapie en Paramedische Zorg

Fysiotherapie Nijmegen

We zijn verheugd aan te kondigen dat Fy-fit fysiotherapie, onder leiding van Sjoerd Hendriks, een strategische samenwerking aangaat met SV Orion. Deze samenwerking is in eerste instantie voor een jaar, maar het doel is om dit uit te breiden tot een langdurige relatie.

Wekelijks Spreekuur voor Orion-leden

Vanaf maandag 18 september biedt Fy-fit fysiotherapie Nijmegen een exclusief wekelijks spreekuur aan voor alle leden van SV Orion. Dit spreekuur vindt plaats in de fysioruimte naast kleedkamer 1, elke maandag van 18.30 tot 19.30 uur. Om lange wachttijden te vermijden, raden we aan een afspraak te maken. U kunt ons bereiken op 024-344 78 33 of via info@fysiotherapie-nijmegen.com. Whatsapp is ook beschikbaar op 06-27165747.

Deskundige Begeleiding en Coördinatie

Sjoerd Hendriks zal de supervisie op zich nemen over de fysiotherapeuten en fysiotherapeuten in opleiding. Hij werkt nauw samen met de technische staf van SV Orion, met name Orion 1 (mannen). Onze fysiotherapeuten in opleiding zijn Maud Classens en Ties Luft. Daarnaast begeleidt Sjoerd ook stagiaires van de fysiotherapie-opleiding, zoals Sep Bierkens en Vince Roef, die hun afstudeerproject bij Orion uitvoeren.

Uitgebreide Zorg en Beleid

Sjoerd Hendriks wordt ook de drijvende kracht achter het (para)medisch beleid van SV Orion. Hij zal het bestuur van Orion adviseren over een breed scala aan onderwerpen, waaronder blessurepreventie, diagnostiek, fitheidstesten, revalidatie, EHBO, sport- en gezonde voeding, en deskundigheidsontwikkeling voor trainers en kader.

We kijken uit naar een vruchtbare en langdurige samenwerking met SV Orion!

Deel deze pagina
Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Fy-fit Fysiotherapie Meijhorst
Stel een vraag via WhatsApp