fbpx

Het Fy-fit Leef Fit programma!

Wil je gewicht verliezen, spieren opbouwen en je fitter en energieker voelen? En is dit met andere programma’s niet gelukt? Maak dan kennis met het Fy-fit Leef Fit programma!

Door gebruik te maken van het Fy-fit Leef Fit programma kunnen onze speciaal opgeleide coaches je helpen met jouw persoonlijke doelstellingen; samen op weg naar een gezondere leefstijl. Persoonlijke aandacht en intensieve begeleiding staan hierbij centraal! Geen crash-diëten en een constant honger gevoel, maar een verantwoord leefstijlprogramma is de sleutel tot je succes!

Wat is Leef Fit?

Het Leef Fit programma is speciaal ontwikkeld om mensen te begeleiden naar een gezondere leefstijl. Een gezonde leefstijl is nu belangrijker dan ooit! Niet alleen een gezond voedingspatroon, maar ook voldoende bewegen en ontspanning horen bij een gezonde leefstijl.

Eet: Het Leef Fit programma voorziet in een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt. Het is geen dieet, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.” Het Leef Fit programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Het Leef Fit advies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week.

Beweeg: Onze coaches geven adviezen op het gebied van beweging. Deze adviezen garanderen een betere lichamelijke conditie en fitheid.

Relax: Het is van groot belang dat u lekker in uw vel zit. Onze Leef Fit coaches gaan werken aan uw balans tussen inspanning en ontspanning, met als resultaat een verbeterde mentale gezondheid.

Investeren in gezondheid met persoonlijke aandacht!

Tijdens het Leef Fit programma wordt je begeleid door een persoonlijke coach die samen met je aan de slag gaat om je gezonde leefstijl te realiseren. Jouw coach helpt je op een andere manier te kijken naar je lichaam en gezondheid. Het programma zal bestaan uit een uitgebreide gezondheidsmeting op de Inbody, een intakegesprek, een voedingsschema (wekelijks aangepast) met gebruik van een app, iedere week een coachgesprek en op het einde opnieuw een uitgebreide gezondheidsmeting; kortom heel veel persoonlijke aandacht.

  • Gezondheidsmeting op de Inbody (begin en eind traject)
  • Intake gesprek
  • Gepersonaliseerd voedingsschema met gebruik handige app; wekelijks aangepast
  • Iedere week een coachgesprek

Het programma heeft een duur van 12 weken; je coach sleept je erdoorheen! Daarna bestaat er daarna de mogelijkheid tot het volgen van een onderhoudsprogramma. Aangezien bewegen, naast voeding, een belangrijk onderdeel vormt van leefstijl verandering, bieden we een mooie korting aan op ons E-gym lidmaatschap; met tot wel 3 maanden gratis sporten!

Afspraak inplannen

Benieuwd en klaar om uw leefstijl te veranderen? Kijk dan verder op onze Leef Fit pagina en maak een afspraak via onze website, neem telefonisch contact op met onze praktijk (024-3447833) (WhatsApp: 0627165747) of stuur een berichtje via de mail info@fysiotherapienijmegen.nl

Deel deze pagina
Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Stel een vraag via WhatsApp