fbpx

Wandelgroep de Meijberg

Per 11 juni zal door Fysiotherapie Fy-fit een wandelgroep, onder begeleiding van een fysiotherapeut, opgestart gaan worden.

Voor wie?

De wandelgroep is geschikt voor mensen die zelfstandig mobiel zijn, zowel met als zonder loophulpmiddel. Ook mensen die niet in de Meiberg wonen, zijn van harte welkom!

 

Wanneer?            

wandelen ouderen - Rijswijk.TV

De wandelgroep zal elke vrijdag plaatsvinden. Tussen 10:00 en 11:00. Er zal gestart worden vanaf de hoofdingang van de Meijberg. Bij slechte weersomstandigheden zal het niet doorgaan.

 

Wat?                     

Sport Service houdt Roosendaalse ouderen in beweging | Roosendaal | bndestem.nl

Er zal gezamenlijk buiten gewandeld worden en tussendoor zullen onder begeleiding van een fysiotherapeut oefeningen gedaan worden om de spieren en gewrichten los te maken. Een sociale activiteit waarbij met elkaar bewogen wordt!

 

Deelname

Deelname is mogelijk via een strippenkaart. De kosten voor de strippenkaart bedragen 20 euro, waarmee u 10 keer deel kunt nemen. De eerste deelname is gratis! Heeft u zelf interesse of heeft u mogelijk een idee voor wie dit geschikt kan zijn? Twijfel dan niet en meldt uzelf of een ander aan! Aanmelden kan door telefonisch contact op te nemen met (024-3447833) (WhatsApp: 0627165747) of door een berichtje te sturen via de mail info@fysiotherapienijmegen.nl

Deel deze pagina
Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Fysiotherapie Nijmegen sportrevalidatie
Stel een vraag via WhatsApp